Update Thailand

Hejsan!

Igår var det ganska dåligt väder med regn hela dagen (några uppehåll). Men det var välbehövligt för oss alla att få en dag fri från stekande sol och värme. Jag, Mattias, Oliver, Robin, Billy och Anna hyrde en taxi hela dagen och åkte till ett naturreservat. Vi tittade på Gibbon apor och gick i typ tropisk skog fram till ett vattenfall som var otroligt vackert. Sen åkte vi till shopping centret för mat och Starbucks.

Anna och Linda... kanske kanske vi ska öppna ett i Gävle? ;)

Vi skulle även besöka ett akvarium men de hade stängt tidigt eftersom kungens son skulle göra ett besök där. Här i Thailand så värdesätter man kunga familjen mycket högt.

Idag så har det varit perfekt väder. Vi hyrde en longtail båt och åkte ut till en ö där vi badade, snorklade och solade hela dagen. Oliver och grabbarna byggde en grop och fångade små krabbor. Oliver fångade jättemånga med bara händerna... skulle jag aldrig göra!! :) På kvällningen så gick min familj ut och åt middag och sen har vi shoppat lite. Badbshorts, 2 linnen, pikétröja, t-shirt, kylskåpsmagnet, ritblock och ryggsäck för summan av ca 370 SEK! De andra i gänget åkte till Patong för lite shopping och party! :)

Just nu svider det i mina ögon av trötthet så jag ska nu slå igen mina två blå! ;)

BYE!


Det är så härligt som det ser ut! Oliver vid "våran" beach...

Bad och shopping

Hejsan!

Idag började vi dagen med frukost buffé och bad på stranden. Blev ganska stora vågor och ett regnmoln började skymta. Vi packade ihop och begav oss hem till hotellet för lunch, precis när vi ätit klart öppnade sig himlen och vi fick uppleva vårt första monsun regn. Det öste ner i ca 30 min sen var det över. :)

Sen åkte vi in till Phuket Town för att gå på shopping center. Vi gick igenom kanske 10% på 5 timmar! Billigt och mycket att välja bland. Vi köpte lite grann. Vi intog en middag och åkte hem för att göra kväller.

Maten är god men ganska så stark. :)

Imorgon ska vi bada (om vädret är okej) och sen ska vi på marknad. Det ska bli spännande men jag överlåter prutningen på min äkta hälft... haha

Nu är klockan ett på natten här och jag måste nog sova...

På fredag så ska vi ev åka och bada vid ett vattenfall!

Bye Bye! 

Härliga Thailand!

Japp då var vi framme i paradiset! :) För finns det ett paradis på denna jord så är vi där nu... Flygresan gick bra och inga väskor försvann, ingen vagn heller Linda! ;)

Igår när vi kom fram så nakaldes det drinkar i baren (inte för mig då) och ett dopp i poolen. Sen middag ute och det mina vänner är superbilligt här ner! 2 förrätter, 3 måltider, 1 flaska vatten, 2 läsk och 5 drinkar för ca 200kr!

Idag har vi varit och badat på stranden (ca 30grader i vattnet) kristall klart och underbar strand. Sen har jag unnat mig en body scrub med papapya och kokos, en royal thaimassage. Jag gjorde det på hotellets SPA till en ganska dyr penning om man jämför med kringliggande ställen. Men endå-300kr! Det tog 1h och 45min... Sen var det lite bad i poolen och middag. Jag, Mattias och barnen sitter nu på hotellrummet och de andra har åkt till ett shopping center. Oliver älskar detta ställe och har fått gjort en henna tatuering på armen - en drake!

Nu ska jag ta hand om en liten go Robin som vaknat och vill käka lite tror jag! :)

Ha det bra hemma och mamma du skulle älska Thai massage! ;)

Puss puss och hej!

ps: ska lägga upp lite bilder när jag orkar :ds

2 timmar kvar!

Nu åker vi snart! Dagen har gått relativt fort och nu håller vi alla på att längta ihjäl oss efter att få åka!!!
När vi kommer hem igen är det riktig höst och vinter på ingående. :)

Ha det fiiint!

Puss!

Thailand!

Here we come!!! Eller ja snart iaf. :) Ikväll vid sju styr vi kosan mot Arlanda och Thailand. Igår em/kväll kom första känslorna av resfeber. Det ska bli otroligt skönt att bara få vara med familjen och goa vänner! ♥ Men vi kommer såklart att sakna alla kära här hemma med! 15 dagar med mycket sol, bad, god mat och skratt är vad vi hoppas på. Men man får väl så kul som man gör det, eller hur?

I fredags var jag då ut och åt med Anna, Rosanna och Paulina på Harry´s! God mat och mysigt ställe må jag säga. Och ååå vad jag gillar mina tjejer. Tack för en trevlig kväll, är så glad att ni finns! ♥


Igår (lör) så var vi på simskola med Oliver och sen vankades det tacos hos mor och far. Gott och trevligt var det som alltid! ♥ På kvällen städade jag hela huset/tvättade/packade liite och så.

TILL TJUVAR: Carro och Thomas kommer att bo i vårat hus och ta hand om hundarna medan vi är borta! Gör er inget besvär. ;) haha. Vi är förresten väldigt tacksamma att de tar hand om hundarna åt oss!

Här kan ni kolla vart vi kommer att bo i Thailand!

Jag kommer att ha internet på rummet så några blogginlägg ska det väl bli där borta! :)

Nu ska jag packa klart och sen ta ett lååångt bad tror ja!

Bye bye!





My day

Hej hopp!

Satt nyss och tittade på Svenska Hollywood fruar och jag säger då de... omg vilka människor! Kanske dömer lite hårt nu men ytliga och korkade skulle jag vilja säga. Lätt att döma efter 45 min på tv men antar att tv3 även vill vinkla det lite så. Kul var det iaf och jag kommer att se fler avsnitt. Det hade premiär i måndags och då missade jag det, såg det på tv3play via datorn istället. 

Ikväll ska jag iväg med girlsen och äta/snacka på Harry´s. Det ska bli riktigt kul och jag längtar! :) 

Skrev nästan klart min lista idag så imorgon kan jag pricka av och packa klart. Ville inte packa idag för jag ville mycket hellre mysa med mina barn. Vi har lekt, kramats och pussats istället för tråkig packning... :) Har tvättat lite mellan varven också...

Jag har förresten slutat med att stryka ALLT också. Herregud vilken tid det tar! Vill mycket hellre vara en pigg mamma och lägga den tiden på barnen. Stryka kan jag göra med det som måstes, så det så! Det känns faktiskt som en befrielse.

Ja nu ska det serveras middag till Oliver och Mattias. Själv ska jag ju äta ute...höhöhö

Hejs svejs! 

Bättre :)

Hejsan!

Idag är Robin mycket bättre. Han skrattar, leker och är feberfri! :) Det är sååå skönt och jag tycker det känns hoppfullt. Lite snorig och hostig är han men inget extremt och han verkar inte alls brydd.

Igår sov Oliver över hos sin kära Linda. Han hade packat en väska med leksaker och var redo att gå så fort hon kom... haha, men jag hade inte packat pyjamas, kläder, tandborste osv. Han var en aning otålig medan jag packade. ;) Pratade nyss med Linda och de hade det bra såklart!

Idag är det en massa to do´s att göra inför resan. Började i väldigt lite skala redan igår. Jag gillar listor och ska skriva en nu. Det är sällan jag glömmer något när jag skrivit en check lista.  


Söt skrutten alldeles nyss! Nu sover han. :) ♥

Ha en bra dag!

Bye Bye!


Inget allvarligt

Då har vi nu varit på läkarbesök. Han är konstaterat sjuk men inget allvarligt. Skönt men fortfarande tråkigt. Jag skulle gladeligen vara 10ggr sjukare bara han slapp...

Nu ska vi bara kurera oss inför resan som startar på sön em. Vi kommer att vara hemma hela tiden och ta det lungt. Hoppas vi blir friska, time will tell, right?

Ha det!

Bye!

Förresten...

efter användning av nässpray igår så har det helt släppt i mina bihålor! Tack för det åtminstone....

Min bebis är sjuk... :(

Lille Robin är sjuk! Igår när jag kom hem efter promenaden med Zandra, så gick jag upp och lade mig och läste bredvid Robin direkt. Han sov men andades väldigt ansträngt. Efter nån timme tog jag upp honom och tog tempen - 37,2. Han vaknade till och var jätte ledsen, hes och hostig. :( Ringde sjukvårdsrådgivningen som sa att jag skulle boka en tid på hälsovårdscentralen idag. Om han blev sämre så skulle jag bara åka upp på akuten. Just nu sitter jag med Robin i famnen och väntar på att de ska ringa upp. 1 h 40 min är ganska lång tid att behöva vänta på att bli uppringd? Iaf så satt jag vaken med Robin i famnen hela natten, han lyckade somna några ggr och sov ca 20 min. Som den oroliga mamma jag är så satt jag bara och lyssnade på honom så han inte skulle bli sämre. Klockan sju imorse tempade han 38,0 och har hållt det sen dess. Mattias tog honom en timme då så jag skulle få sova. Eftersom HC öppnar åtta så kunde jag inte sova längre än så. (vet att Mattias klarar det med, men min älskling är sjuk för första gången i sitt liv)

Nu ringde de upp från HC och klockan 13:25 fick vi en tid hos läkaren. Mammas lilla älskling...

Nu när Robin sover i min famn så ska jag passa på att bara vila...

Hej då

Mysigt?

Hej!

Idag låg jag och Robin på golvet och lekte. Han ligger på täcket men lyckas lägga en jättekräka alldeles utanför på golvet. Jag flyttar honom en bit och går iväg för att hämta något att torka upp med. När jag kommer tillbaka (10 sek senare) så har han kravlat tillbaka och ligger och vevar med båda armarna och händerna i kräkset. Mysigt? Iiiinte särskilt... :) Bara att tvätta barnet och byta kläder.

Annars har jag varit iväg med mamma och köpt ett års present till goa Othilia idag. :) Jennifer och barnen var förbi en sväng på fm. Simon hade fått en fästing på halsen som vi hjälptes åt att ta bort. Otäcka kryp det där! Men lill killen var superduktig!

Idag blir det slömiddag här hemma - spagetthi och köttfärssås.

Ikväll promenad. :)

Börjar btw känna ett tryck i bihålorna av den här satans förkylningen. Inte nu! Bara jag är pigg tills på söndag då vi åker...

Bye bye!

Vår dag

Hej!

Idag lämnades Oliver på förskolan strax efter nio. Efter det fixade jag med lite smågrejor hemma för att sedan åka vidare till öpnna förskolan i Hemlingbys kyrka. Där träffade jag Rosanna, Edvin, Paulina och Theodor. Det var mycket mysigt och trevligt där. :) Efter de stängde så åkte vi vidare hem till Paulina och där bjöds det på te. En bra dag med mycket gott sällskap.


Edvin, Rosanna, Theodor och Paulina.


Min gullskrutt! ♥


När klockan började närma sig 14 så åkte vi och hämtade Oliver. Lite mellanmål hemma och sen skulle Oliver på simskola. Efter det så åt vi middag och idag serverades det laxgratäng med quinoa. Mycket gott var det och Olivers andra fisk måltid idag. Men fisk är nyttigt och faktiskt det Oliver äter bäst av allt just nu. Efter middagen så gjorde vi ett ryck ute på gården. Klippte gräsmattan, rensade en del och tog bort en del. Skönt! Sen åkte jag till ICA och handlade lite nödvändigheter. (mjölk, smör, frukt)

         
Plockade lite plommon         Oliver hade gjort ett fint 
från vårat träd. Har hur       pärlhjärta idag på förskolan! ♥
mycket helst, någon
som vill ha? (Är jättegoda i år)


Hade tänkt att jag skulle titta på IDOL nu när de var i Gävle, men missade att det började 20 trodde att det var 21. :( Men jag såg lite grann i slutet iaf.


Robin börjar fatta grejen med att sitta nu och gör stora framsteg. :)


Oliver mycket stolt över sin Nalle vinst på Gröna Lund... haha tungan är med på alla kort nu för tiden...


Är som vanligt trött på kvällen och tänkte krypa ner i sängen nu. ;)

Hejs svejs!


Simskola snart

Hej hopp!

Snart ska vi dra iväg med Oliver på simskola. :) Hinner inte skriva mer just nu. Men en bra dag har jag haft!

Bye

Utvecklingssamtal

Idag har vi varit på utvecklingssamtal på Olivers förskola. De ville mest höra vad vi tyckte om deras verksamhet, kvalitén osv. Vi är så himla nöjda så det gick fort. Vi pratade även om Oliver och det var bara gott att höra. :) Mamma satt barnvakt här hemma under tiden. När vi kom hem så satt jag och Oliver en bra stund i sandlådan och byggde sandslott och bara pratade med varandra. Riktigt mysigt! Sen var det middag och besök av Jessica och Michel. Så himla kul att få träffa Jessica oftare tycker hela familjen. (Michel också för den delen) ;)

Robin somnade under deras besök och sover fortfarande. Jag och mamma hade bestämt att vi skulle ta en cykeltur på kvällningen. Sagt och gjort så satte jag mig på cykeln med Oliver bakpå och tog en timmes cykling med mamma. Oliver tyckte att det var jättekul och sa att jag var jätte bäst på att cykla! haha. Ja söt och rolig det är han min son!

Mattias har åkt iväg till kontoret och jobbar. Lite halvtråkigt för mig men jag ska passa på att läsa i lugn och ro. :)
 
Imorgon är det förskola för Oliver, öppnis för mig och Robin, sen simskola för Oliver. En fylld dag!

Go kväll!

Taxfree

Idag har jag beställt det vi ska ha i taxfreen på vägen ner till Thailand. Den stänger 5 dagar innan avresan och vi åker ju nästa söndag, om en vecka!

Sen har jag i princip inte gjort så mycket mer. Lagat mat och tvättat är en ungefär sammanfattning. Sen har jag såklart myst med mina underbara barn. ♥ Det bästa av allt...

Oliver är med sin farmor på fjärran höjder. Han var så stolt över att han skulle få visa att han kan simma ryggsim. :)

Funderar på om Robin ska få smaka på lite gröt? Har inte bestämt mig ännu...

Ska koka lite vinbärskräm senare iaf! :)



Ha en bra söndag!


Överraskningen - Nytt sovrum

Hej!

Min överraskning till Mattias var ett nyrenoverat sovrum (vi målade iofs om det när vi flyttade hit för 1,5 år sedan men jag har inte riktigt trivts med färgen, men nu så!) Han tyckte det blev jättebra och tyckte att jag varit duktig iaf. :)

FÖRE

         

UNDER

         

EFTER

         

Sen har mina Mary Kay produkter kommit också. Det var Satin Hands som gör händerna underbart mjuka och fina. Å sen var det någon cellulit creme som ska hjälpa mot celluliter och även bristningar. (innehöll något med nässlor)



Mattias hade köpt presenter från Malta åt oss också. ♥

         
Nalle Puh och Nasse             Ljushållare med nallar
med sugploppar åt Robin.     och en underbar text till mig.

Oliver fick en BEN 10 alien leksak, men den hittade jag inte på nu. Han var väldigt glad iaf.

Önskar alla mycket kärlek och ta hand om varandra!



Missat plan

Mattias ringde nyss och meddelade att han missat planet i Amsterdam till Sverige... Väskorna hade tydligen inte kommit från Malta... Han trodde att de kommer bli två timmar försenade...

Simskola

Förresten så har jag glömt att berätta att Oliver började terminens simskola i tisdags också! :) Det gick jättebra vilket jag inte kunnat tänka mig annat. Så himla roligt tycket jag att det är! Han har blivit så duktig. Han kan simma bröstsim under vattnet och ryggsim nu. :) Herregud snart flyttar han väl hemifrån också!!!!

Idag kommer Mattias hem :)

Hejsan!

Idag kommer då Mattias hem. Vi ska hämta honom på tågstationen vid fyra, antar att han ringer om exakta tiden när han landat på Arlanda. Oliver saknar honom jättemycket... Jag och Robin med men det är nog svårare för Oliver ändå.

Jag ska lägga upp före- efter bilder ikväll på min överraskning, så kan jag ju säga vad Mattias tyckte om den med. :)

Igår var mamma och pappa hit och åt med oss. Jag kände mig riktigt risig igår... Tänk vilken underbar familj man har! Mamma, pappa, Anna och Linda har varit till stor hjälp den här veckan då Mattias varit borta. Inte för att det inte gått bra att vara själv med barnen för det har varit hur enkelt som helst! Meeeen är man sjuk så som jag varit så är det skönt att kunna vila upp sig lite grann på dagarna också när man vet att någon annan finns till hjälp. Slutligen - Det går bra att vara själv men nog vill jag hellre ha min man hemma allt! ;)

Igår hyrde jag och Oliver filmer. Hade lite kvällsmys han och jag efter att Robin somnat. Oliver hyrde Bolt. Sen gick vi upp och läste, berättade sagor för varandra och sjöng! Härligt avslut på dagen. :)

Näe nur har Robin sovit jättelänge så det är nog snart dags att försiktigt kolla om han vill vakna. För mig och Oliver är det lunch som gäller.

Förresten så gjorde jag mer smakportioner till Robin igår. Blev 18 stycken. Hans smakportioner är ca 3 till 4 teskedar. Vill inte att han ska äta för mycket och bli van med det innan Thailand, för det är väldigt smidigt att bara kunna ge honom bröstet när man reser sådär.

Ha nu en trevlig helg!

Kram

Onsdag

Hejsan!

Har lämnat Oliver på förskolan idag. Just nu sover Robin och jag njuter av att bara få vara i lugn och ro. :) Men jag gissar på att jag inom ett tag kommer vara och pussa på skrutten så han vaknar och myser med mig. ;) 

Igår så gjorde jag klart den sista touchen på min överraskningen. Sen städade jag hela huset också, duschade efteråt och kom i säng kl. 1! Känner mig trots det väldigt pigg idag. Man skulle kanske kunna säga att jag sovit gott... ;)

Anna och Linda åt middag hos oss igår. Anna åker två veckor till Kina idag och tre dagar innan hon kommer hem så åker ju vi till Thailand. Kommer sakna min älskade syster! :( Men Linda får vi ju träffa iaf!

Ikväll så ska jag på Mary Kay party hos Paulina. Jag ser fram emot det! :) Känner verkligen att jag behöver lite hudvårdsprodukter faktiskt.

Förresten så åkte Mattias ur på 17 plats i Malta Open. :( Men han var nöjd över placering trots att det kändes skittråkigt. Idag ska han på fotbollen (Malta-Sverige). Vi saknar honom nu men han är ju snart hemma. ♥


Nu vakna lill hjärtat mitt! :)


Bye!


Tidig morgon

Idag gick vi upp klockan 5:20... Som tur var så hade jag stupat i säng i tid igår. :) Både jag och Oliver är små hängiga dock. suck. Men Oliver är feberfri och hostar, snorar ganska lite faktiskt. Han har haft sin topp och blir bara bättre nu åtminstone.

Idag så ska vi ut till Hofors och knäppa kort på Robin. (Den Svenska Porträttklubben) När Oliver var liten så höll de till i stan men flyttade ut dit. Känner att det ska vara rättvist och så var jag supernöjd med korten också. Jaja kan bli kul med en liten roadtrip. :) (Tack för GPS) Sen ska jag shoppa lite idag också...

Nu måste jag börja med lunchen. Vi åker vid 11:30 så det måste ätas innan det.

Nu är det inte mycket kvar att göra med överraskningen. :)

Hej då!

Mattias på Malta och sjukling hemma...

Idag klockan 10:06 gick Mattias tåg till Skavsta flygplats. Just nu borde han sitta på planet mot Malta. Imorgon ska han spela Malta Open och vi håller tummarna att han sitter på finalbord dagen efter. Sen på onsdag ska han titta på Malta-Sverige så det blir nog kul. John är med och reser så han är inte ensam ute i stora vida världen! ;)

Här hemma har Oliver feber. :( Tempade honom imorse med ett resultat på 38,7 grader. Han fick en panodil och nu är febern nere men han tog en 3 timmar lång power nap kring lunch. Han har sitt täcke i soffan och myser mitt gullhjärta. ♥

Syrran och Linda kom hit och hämtade Robin för att ta med sig honom en sväng ut till Valbo. Nu är de snart hemma igen och då är nog min lillskrutt hungrig. :) Det var skönt att få ro om Oliver en stund ensam nu när han är hängig. Sen har jag gjort klart ungefär halva överraskningen skulle man kunna säga...

IDAG fyller min kära vän Zandra 25 år! Stort grattis på din dag!! :)


Zandra när hon sov över hos mig kvällen innan min bröllopsdag!
Hon var ett otroligt stöd och gjorde mig fantastiskt vacker! :)

Ha en bra söndag!

Bye!


Bio

Hejsan!

Idag gick jag, Mattias och Oliver på Nicke Nyfiken 2. Den var jättebra och Oliver kiknades av skratt några ggr. :) Robin var hemma hos sin mormor och morfar, han hade sovit hela tiden och det var ju skönt. Även fast jag vet att det kommer gå bra så kan man ju inte låta bli att oroa sig. Moders känslor?

Sen åt hela familjen på Tennstopet. Vi ville ha lite lyxig familje tid idag eftersom Mattias imorgon bitti åker till Malta och kommer hem igen på fredag... Vi kommer sakna honom!! Meeeen då kan vi ju börja med vår surprise vilket vi ser fram emot. Eller än så länge är det jag som ser fram emot det. Jag har inte vågat säga något till Oliver än för han är ju så brutalt ärlig och berättar ALLT, på gott och ont såklart! Fast överraskningar kan man ju gärna vänta med så det faktiskt blir en överraskning. ;)

Nu på kvällen har jag gjort ett veckoschema och hjälpt Mattias att packa. Flaschback: Han åkte med grabbgänget till Bulgarien och hade inte packat kalsonger vilket han fick lägga ner typ 100-150:-/paret där nere.. haha skitkul så här i efterhand!

Är inne i en period då jag slukar böcker och verkligen uppskattar en bra bok! Har läst ut två stycken och är inne på min tredje nu, det gott folk är BRA med tanke på att jag har två småttingar! ;) Men den jag läser nu är jobbig... Bilden av pappa heter den och handlar om fem döttrar som pappan begått övergrepp på, han har även sålt deras "tjänster" till andra... Näe fy fan säger jag om det! Men jag gillar att läsa sannskildringar även fast vissa blir lite väl magstarka ibland. Tror ändå att det är nyttigt att läsa jobbiga saker, man blir mer medveten och kanske ser vissa varningssignaler och agerar i verkliga livet? Vad vet jag, men jag hoppas att jag blir det iaf! Läste nyss ut Sanningen om flickan i Auschwitz... förfärligt säger jag bara...

Någon som har en bra bok att rekommendera? (sannskildring inget tvång)

Nej nu möst jag söva...

God Natt! :)

Måste tillägga att jag gärna vill att sannskildringar ska sluta någorlunda lyckligt också. ;) ex: Sanningen om flickan i Auschwitz - Hon överlever ju nazi tyskland, skaffar familj, blir lycklig även fast det finns djupa spår kvar så länge hon lever...


Linda 24 År!

Idag har vi varit på kalas hos Linda som fyllde 24 år! Stort grattis till en av världens härligaste människa! ♥ Det var gott fika och trevligt sällskap. Jag blev kvar sist och åkte inte hem förrän halv nio tror jag? Robin somnade i min famn och Oliver mös mellan Anna och Linda. Vi snackade nån minut och sen upptäckte vi att han somnat. :) Lill hjärtat! Han somnade vid sju så det blev ett ganska långt snack sen. ;)


Tidigare idag så var jag, barnen och mamma ut till Valbo. Vi käkade lunch och jag handlade lite grejor som vanligt. Shopaholic?? ;) Jaja det blev iaf en hylla/hängare till Robins ytterkläder vilket var behövligt sedan en tid tillbaka. Sen har jag införskaffat lite saker till en överaskning åt min man (mig också iofs). Nu när han åker till Malta så ska jag och Oliver göra den klar tills han kommer hem. Jag kan inte skriva allt för mycket utifall han nu läser... han gör ju det ibland iaf.

Nu ska jag sleepa lite grann..

Imorgon så ska jag, Mattias och Oliver gå på bio - Nicke Nyfiken 2! Robin ska vara hos mormor och morfar under tiden. :)

Bye!


Ätbart

Tänkte jag skulle visa Mattias frukostbricka som han fick på sin födelsedag. Jag hade ju tagit ett kort för att visa... :)


Ser kanske lite mycket ut men vi har ju en liten kille som vill ha också! :)
(trots tidigare gröt frukost)

Nu sitter vi och vilar lite med mellanmål innan vi ska tillbaka till  förskolan. Detta serveras till Oliver:


Nyponsoppa, fruktsallad (banan, päron, äpple) + lite mjölk, flingor och nötter.

Bye


Fixardag

Goddagens!

Idag är det fixardag på Olivers förskola. Alla föräldrar och barn som vill/kan kommer vara där och dona. Vi kommer självklart alla i familjen att vara med. :) Alla tar med sig sånt man kan avvara och vi städar upp också. Det är utemiljön som behöver lite lyft, även fast jag tycker den är väldigt bra redan. Jag vet att det bl.a. ska byggas en miniaffär och en hinderbana! :) Känns såå bra att våra barn (Robin står ju i kö dit from nästa höst) hamnat på en sån bra förskola. Engagerade föräldrar och personalen är fantastisk på alla sätt och vis!

Idag har det inte blivit någon längre promenad som planerat. :( Jag har dragits med en gigantisk vattenblåsa på högra hälen hela sommaren. Den kommer och går i ett känns det som. Förhoppningsvis så känns den bättre framåt kvällningen. Efter fixarkvällen så ska jag iaf försöka ge mig ut på en längre promenad. (korta måste jag givetvis gå iaf eftersom jag har hundar men det förstår väl alla hoppas jag)

Robin myser i min famn just nu och strax ska vi hämta Oliver från förskolan. ♥

Hoppas ni mår bra! Kram


Trött

Är vad jag är nu!! Ikväll har jag och Mattias varit på bio bara vi två. :) Vi såg Harry Potter - halvblodsprinsen. Den var inte en av de bättre i serien men okej. Barnens faster satt barnvakt och det tackar vi såklart för! :) 

Idag åkte inte jag och syrran till Hemlingby. Mamma frågade igår om vi inte ville gå här i Bomhus. Vi har ju ett fint 4 km långt elljusspår några minuter ifrån mig! Klart vi ska uttnyttja det som finns oss så nära till hands. Spåret går som en åtta och varje "ring" är 2 km långt. Vi gick åttan och så tog vi ett varv extra runt Rudsjön (den nedre ringen).  Så det blev 6 km idag med - skönt! Å idag var det inte lika kladdigt ute som det var igår..

Mina ögon håller på att slå igen nu, så det är dags att säga natti natti! :)


Snabbis

Hejsan!

Hinner bara med en snabbuppdatering för Oliver ska hämtas på förskolan kl.14. Det är hans första dag nu efter sommar ledigheten. Han var överlycklig men orolig för att jag skulle stanna... haha

Oliver när vi stannar bilen på parkeringen
- Okej mamma får jag hej då pussen nu?
- Ja men mamma ska följa med dig in.
- Okej men du får bara lämna mig, inte stanna!

Haha han är bra söt ibland mitt hjärta. Efter jag lämnat skatten så hämtade jag syrran och Ozzy, vi åkte till Hemlingby och gick 6 km. (något jag ska göra till rutin de dagar Oliver är på förskolan) Gillar att gå i spår så jag vet hur långt jag gått. Nu har jag ätit lunch som sagt och ska hämta Oliver. Vi ska gå förbi syrran och Linda och hälsa på en snabbis, sen handla lite och middag. Egna hamburgare ska vi göra - inspiration Zandra. ;)

I lördags var vi på Gröna Lund! Det var hur kul som helst! Tack Anna, Linda, Sussi, Ninni, Hampus, John, Mattias, Oliver och Robin för en fantastisk dag! ♥

Söndagen segades bara...

Igår var Matz, Zandra och Lia här på besök och det gillar vi. :) Barnen lekte och vi vuxna fick prata lite och umgås. :) Mamma var med här igår och tog med Oliver på en cykel tur.

Nej nu måste jag kila iväg med en sovandes Robin i vagnen... Ikväll är det tupperware party hos Rosanna på agendan! Skoj! :)

Hejs svejs!


RSS 2.0