Pumpa

Igår gröpte jag, Oliver och Robin ur en pumpa. Förra året var vi för sent ute och efter att ha letat på flera affärer så insåg vi att det inte skulle bli nån pumpa då. :( Men i år var vi i tid så nu har vi en! :) Pojkarna tyckte att det var roligt och Oliver var särskilt stolt och bad mig knäppa kort när vi provtände den.


Ser ni det blåa ljuset och den svarta lycktan? Oliver tyckte att det skulle
vara med som sidodekoration. Mammas ♥


Mina älsklingar. ♥♥♥

Fick ett brev hem idag från skolan också om den senaste uppgiften.



Såna brev är roliga att få och det känns riktigt bra. :) Igår så kom kursbetyget ut på Blackboard och det blev också ett A. :D

Idag har jag tentapluggat en stund i skolan. Pojkarna var dock tvungna att följa med en stund och då blev det inte mycket gjort. ;)

Ikväll ska jag och Carro gå på bio och se - The social network! Fika först så det ska bli en rolig kväll. :)

Kram


Pojkarnas lekrum

Hej hej!

Har gjort om i pojkarnas lekrum på nedervåningen! Blev jättenöjd och nu är Robins leksaker också därinne och inte längre i vardagsrummet. :)

Visar lite före och efter bilder.

FÖRE:

         

         

EFTER:

         
            

Blev mycket bättre och lättare att håll ordning. Pojkarna gillar det med. :)

Robin fick en ny säng också... Han är superstolt! :)

Bye


Rena tänder

Hej hopp!

Idag var jag och barnen ner en sväng på stan och fixade med mina glasögon. Se där jag ordnade med det på en gång! ;) Vi köpte även en smoothie på Naked Juice Bar sen åt vi lunch med Mattias. Robin somnade i bilen på vägen hem och sover fortfarande men jag ska väcka honom strax.

Gick förresten in på apoteket med för jag skulle köpa en barnlotion. Sen var jag i valet och kvalet om jag skulle köpa hem mera tandborstar och tandkräm. Misstänkte att det började sina på lagret hemma men var lite osäker. Hur som så struntade jag i det... Å tur var väl det för hemma hade jag nämligen 34 oöppnade tandborstar, 4 oöppnade tandkrämstuber och 5 öppnade tuber! Tycker inte att vi behöver ha så mycket hemma. :) Men ofta så tror jag nog att det börjar sina hemma och då hamstrar jag på mig i affären. haha fast det är ju inte hela världen!

Ikväll är det Desperate Housewives och Cougar Town! Så för mig blir det tv-kväll

Bye Bye!

A

Goddagens!

Trodde inte mina ögon när jag loggade in på Blackboard idag och såg att jag fått ett A på sista uppgiften!!! Det bör betyda att jag även kommer att få det i kursbetyg. Jag blev skitglad och tjoade och tjimmade här hemma. Sen har Zandra varit här idag och vi har pluggat lite tillsammans. Var väldigt roligt! Tack gumman. ♥

Nu ska det lagas spagetthi och köttfärssås sen är det Lingon & Blåbärsparty här hemma. :) Barnen ville följa med mamma en sväng hem tidigare när hon var här, så där är dem nu.

Å hörrni - jag fick ett A!!! (är så glad)

Kramar 


24 Oktober

God morgon härliga söndag!!

Idag gick vi upp 5:45 och det kändes faktiskt rätt tungt. Var trött efter en otroligt bra dag igår med shopping och bio i gott sällskap! :) På kvällen kom svärfar förbi en snabbis och spelade Ticket To Ride med oss. Sen märkte jag upp det nya som jag köpte och efter det delade jag och Mattias på en flaska Rosé vin. Eller jag drack nog ett glas och Mattias resten. ;) hehehe men jag var inte så sugen och trött.

Idag ska vi hem till svärmor och gratta henne på födelsedagen. Ikväll kommer även John hit för några nätters övernattning. Lite här och var emellan ska jag försöka få in lite plugg med.

Sitter och lyssnar på Eminem och Rihannas grymma låt! Jag älskar det här!




Vet ni om att jag och Mattias lyssnade supermycket på Eminem när vi träffades? :) Blir liksom lite nostalgikänsla över det hela när man hör honom. ♥

Kram och hej!

Oliver, Lia, Zandra och jag är på bio. Ska...

dsc00101 (MMS)

Oliver, Lia, Zandra och jag är på bio. Ska se Legenden om ugglornas rike!


Jag och Oliver sitter i busshållsplatsen p...

dsc00100 (MMS)

Jag och Oliver sitter i busshållsplatsen på väg ner till stan.


Morgonmys med morgonpigga barn på Savgatan...

dsc00098 (MMS)

Morgonmys med morgonpigga barn på Savgatan. :-)


Vecka emellan

Hej hopp!

Det går ungefär en vecka emellan mina inlägg. Det är mycket i skolan och jag försöker att bara plugga i veckorna samtidigt som man ska få familjelivet att fungera. Jag tycker än så länge att det funkar bra! :) Pluggar gärna mycket i veckorna så helgen kan vara LEDIG och 100% familjetid. Nu har vi två veckor "ledigt" innan första tentan. Måste försöka sluta se det som ledig tid... Känner mig ganska lugn just nu över tentan, men det ska nog hinna ändras. ;)

Veckan som var har inte varit så enkel. Robin har varit lite krasslig så jag fick hämta honom från förskolan. Jag och Mattias har delat på VAB:en. När jag har varit tvungen att gå till skolan så har Mattias varit hemma. För honom är det mentalt jobbigt att lämna saker som skulle gjorts på kontoret, å konstigt vore väl om han inte brydde sig mer än en anställd då det är hans företag! MEN Mattias barn är också det viktigaste för honom och går alltid först! Inget krångligt eller uppoffrande med det. Just nu är han ensam på kontoret också men de har anställt en ny som kommer på måndag. En kille med barn i Robins ålder och jag hoppas verkligen att det blir bra nu!

Senare idag ska vi införskaffa nya vinterskor, mössor, vantar, fleecedress mm.

Nu ska jag plugga lite!

ps: jag har inte fått mitt betyg i kurs 1 än, lite störande... :ds

Kram kram kram

Kallt ute! Snart hoppas jag att det kommer...

dsc00096 (MMS)

Kallt ute! Snart hoppas jag att det kommer vita stora snöflingor nerseglandes från himlen. :-D Älskar vinter...


Fredag

Hej hopp!

Imorse gick jag och Robin ut och krattade en massa löv. Mattias och Oliver tittade på en film inne och hade lite kvalitétstid tillsammans. ♥ När jag var "klar" (för det lär ju behövas kratta igen om några dagar) så gick vi in och lagade lite lunch. Mattias hade redan åkt till kontoret då. Nu sover Robin ute i vagnen och Oliver och jag tar det bara lungt.

Är riktigt nervös över att få första kursbetyget nu också. På måndag den 18/10 ska vi få det. Kursen bestod av obligitariska seminarium och tre examinerande skriftliga redovisningar. Det var två gruppredovisningar som man kunde få G respektive VG på som högsta betyg. Min bästa grupp fick G och VG! :) Sen var det ju sista redovisningen som var individuell, den bedöms med betygen A,B,C,D,E. Det är godkända nivåer med A som högst och E som lägst. F och Fx är icke godkända nivåer. Jag är riktigt nervös och tittar på blackboard varje dag ifall de lagt ut betyget på uppgiften.

Ikväll vet jag inte vad som händer. Tror att det blir en lugn hemmakväll med något inslag av mys. :)

Trevlig helg!

Kram

Nu var dagen här

Hejsan!

Följande kommer handla mycket om Robin. ♥

Imorse vaknade jag och Mattias av att en mycket glad och sprudlande Robin kommer gåendes in i vårat sovrum! Det betyder med andra ord att han numera tar sig själv ur spjälsängen. Robin är nu 18,5 mån och Oliver var 2år 3 veckor när han gjorde samma sak. Nog för att båda skulle "klarat" det tidigare men inte riktigt vågat. Hade hoppats på lite längre tid... Nu kan han ju vakna och hitta på små sattyg utan att man själv vaknar. Innan har han ju ropat på mig från sitt rum. :) Funderar på om vi ska köpa en ny säng åt honom? Avvaktar nog lite och ser, kanske att han inte klättrar ur imorgon? ( jaja vet- önsketänkande) ;)

*Robin hämtar ofta ny blöja om han bajsat, eller tar med mig in på toaletten och lägger sig ner så jag kan byta.
*Han vill gärna sitta på toaletten och kissa!
*Han ställer alltid upp skorna på skohyllan och går aldrig ut innan mössan sitter på huvudet. 
*Han älskar att hjälpa mig med tvättmaskinen, lägga i ny, flytta över till torktumlaren och hänga på tork. Han får alltid trycka på starta knappen.
*Städar gör han flera ggr/dag. Tar mopp och sop och snurrar runt. Tar jag fram dammsugaren är lyckan gjord för dagen. :)
*Åka rutschkana är superkul!
*Flinar så fort en kamera kommer nära. :)

med mycket mera!

Förstå hur mycket han lärt sig och snappat upp på bara så kort tid... 18,5 mån. 

Mina underbara barn är verkligen meningen med livet. Allt de gör smått eller stort är det häftigaste som finns. Den lyckan och kärlek som jag får av dem går inte att beskriva- det blir för stort!


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Vill alltid leva det liv jag lever nu! :)

Enjoy the day dear friends!

Kram Sara

Diverse

Nu är kurs 1 avklarad! :) Eller ja, jag har två uppgifter inlämnade som väntas på bedömning. Idag drog kurs 2 igång - Fysiologi och Anatomi. Jag har studerat kurslitteraturen och har ett humm om vad som väntar framöver. Det känns bra och riktigt roligt!

I torsdags åkte jag, Mattias, Oliver och Robin till Idre. Vi skulle träffa en mäklare på fredagen kl. 9:30. Vi tittade på två fjällstugor och har bestämt oss för en. :) Men mycket ska ju klaffa såsom rätt pris, bra avtal mm. Vi tänker hyra ut den till viss del och därför måste vi ha ett bra avtal med den som ansvarar för nyckelutlämning mm. Vi har räknat budget:ar hela helgen känns det som, vårt mål är att själva kunna nyttja stugan gratis och att hyrintäkter ska täcka kostnader. Å vet ni vad? Det var lite lite snö i Idre! Å som vi längtar till vintern med skidåkning nu!! :)

I lördags hade Oliver sin käre vän Hugo på besök. :) Grabbarna hade jättekul och är så bra tillsammans.

Igår var Anna W. Hilda, Rosanna och Molly♥ förbi på spelkväll. Oliver var sååå lycklig över att han fick hålla och mysa med Molly. Trevligt som vanligt i sällskapet. Carro kom förbi en sväng med. :)



Näe nu ska jag mysa med mina ögonstenar! ♥

Bye!

RSS 2.0