Morsdag

Gröna Lund är såååå roligt! Vi hade det kanon i fredags i underbart sällskap. :)

Igår (lördag) hade vi det mysigt lugnt hemma, på kvällen bar det av till Anna W. på en super tjejkväll då fina hade fyllt år. Tack Anna och alla som var med! :)

Imorse gjorde Oliver frukostbricka på sängen åt mig. Han hade även ritat två teckningar och klippt ut en lego clown ur en tidning till mig. Älskar mina gohjärtan över allt annat! ♥ Röda rosor fick jag med. :)

Vill avsluta med att gratta min underbara mamma på morsdag. Du är en klok, snäll, omtänksam och underbar människa mamma. Älskar dig och du är min förebild! ♥

Hej Då!

Plockade underbara liljekonvaljer igår.

dsc00068 (MMS)

Plockade underbara liljekonvaljer igår.


Gröna Lund

Matchen i onsdags var hyfsad. Nu i cupen så har vi varit två grupper med tre lag i varje grupp vilket gjort att vi spelat två matcher mot varje lag. Första gången vi mötte FCZ så förlorade vi med 8-0 och var ganska utklassade. Nu andra matchen blev det 6-0 och vi har fått igång lite lagspel så det känns förhoppningsfullt. :)

Idag bär det nog av till Gröna Lund. Vi brukar åka direkt när de öppnat men nu har det haft öppet i en månad så vi känner att det ska gå fort nu...... Pratat massa i telefonen nu på morgonen och Billy och Anna ska iaf med oss till grönan. :) Hoppas på att Rosanna med familj också joinar! ;)

Nej en varm skön dusch nu och sen packa lite så blir det nog bra!

Kram

Fotboll

Go kväll!

Ska strax åka iväg och spela korpmatch! Wish me luck! ;)

Dagen har spenderats ute i Sälgsjön hos Rosanna och Molly. Vi har varit ute i princip hela dagen. Carro kom också förbi och hängde med oss. :) Väl hemma har det rensats maskrosor ur gräsmattan.

Igår kom mamma och hämtade pojkarna efter förskolan. Jag och Mattias visste inte vad vi skulle göra så vi tog en sväng ner på stan och åt på Church Street Saloon. Blev som vanligt Breast of Chicken. :)

Nu ska jag vara med Oliver en stund!

Bye

Tisdag

Hejsan!

Igår spelade vi korpmatch igen. Förlorade med 1-0 och vi var riktigt duktiga. Hade inte känts orättvist om vi vunnit faktiskt...

Idag har Robin picknick på förskolan och Oliver har picknick i Hemlingby med förskolan. Mattias är med Oliver eftersom det är hans sista gång. Sorgligt... Fast vi har varit med varje gång som de varit dit tidigare också. Jag hade velat varit med men tiden räcker inte till... Skickade med kameran så jag får se hur de hade det iaf. :) Å så kommer ju Oliver att berätta.

Ska iväg på seminarie i Vårdutveckling nu klockan 13.00. Känns sisådär.

Ikväll ska jag fixa klart i Robins rum så det kan tapetseras snart.

Kram!

Helgen som var

Hej hopp!

Idag är det måndag igen, ny vecka nya tag! ;) Ska förbereda mig inför seminariet imorgon. Men som jag nämnt tidigare så är inte motivationen på topp så här i slutet på första läsåret. Men det är bara att bita ihop och göra det som måste göras. :)

Vi hade iaf en helt underbar lördag. En superglad och ursöt Molly på dopet i kyrkan! :) Sen åkte vi hem och lämnade Oliver på kalas. Det var dock lite skämmigt att komma dit för tanksspridd som jag är så hade jag glömt att det var maskeradkalas! Alla barn var utklädda utom Oliver... stackarn! De frågade honom varför han inte var utklädd? Mamma fick hoppa in och förklara att hon glömt. Som tur var så är det bara gatan bakom oss. Gick snabbt hem och cyklade tillbaka med hans Woddy kläder (sheriffen i Toy Story-filmerna). Kalaset började klockan 14:00 och 14:07 åkte jag hem igen så det var inte sååå många minuter som han var ensam outklädd. ;)

Gjorde mig iordning till kvällens festligheter och sen skjutsade Mattias mig till snälla Carro som fixade mitt hår. :) Han hämtade sen Oliver och lämnade hos kära mor&far som skulle passa båda grabbarna över natten. När Mattias kom så åkte vi ner på Interpool och tog lite dricka och det var jag, Mattias, Carro, Pehrson, Paulina och Nicco. Sen kom pappa och hämtade oss i Cadillacen nercabbad och körde oss till Sälgsjön. Hör och häpna nu - vi var först på plats! Den ni...

En otroligt rolig och trevlig kväll blev det som jag mer än gärna gör om igen! Tack så mycket Rosanna och Johan! ♥

Igår mådde jag bra men kände mig segast av allt. Vi mös hemma hela dagen. Barnen var med mor&far på järnvägsmuseét sen kom de hem. :) På kvällen kom Stefan och Ewa hit och spelade Settlers...

Näe nu ska jag sätta igång med pluggandet.

Ha en bra dag!

LÖRDAG

God Morgon!

Idag är det den 21 maj. Vi ska åka till återvinningen en sväng sen hem och luncha/göra oss iordning för världens finaste Mollys dop! ♥

Efter dopet ska Oliver på Elsas kalas och vi ska göra oss iordning till kvällen då det vankas fest i Sälgsjön där femkamp kommer att ingå! :)

Mina älsklingar ska sova hos mormor och morfar. ♥

Nej nu ska vi röra på oss!

Njut av dagen! :)

Diverse

Idag blåser det fruktansvärt mycket utomhus! Men annars så är det fint. :)

Har idag varit iväg med Oliver till Vikingaskolan. Vi har varit på två träffar innan och nu blev det tredje. Även förskolan har varit dit med alla barn som ska börja där. Tycker att skolan och förskolan skött det väldigt bra. Oliver hittar någorlunda där redan och det märks att han och de andra barnen i hans klass känner sig trygga inför det nya som väntar dem. Förstår inte att mitt lilla barn blivit en stor kille!! Efter det kom Rosanna förbi och luncha med mig. :)

Idag är det förskolans dag och det kommer att firas med vårfest på grabbarnas förskola. Det är lika mysigt varje år då barnen sjunger för oss och sen picknick på det. :) Ikväll blir det fotbollsträning...

Igår kväll var syster yster barnvakt åt Oliver och Robin. Jag följde med och tittade på Mattias korp match i fotboll som de vann med  2-1. Efter det så bio dejtade vi och såg Fast & Furios 5. Den var bra! :)

Klippte gräsmattan igår för första gången i år också... jiipiiee... nja tveksamt till om det är så kul, men fint blire iaf!

Nu ska jag återgå till skolarbete.

Bye bye

Barnvakt åt världens finaste Molly! :-)

dsc00048 (MMS)

Barnvakt åt världens finaste Molly! :-)


Lagar

Hejsan!

Har haft examinations seminarium i lagar i skolan idag. Gick bra så nu har jag inget förrän nästa tisdag. :) Ska bara läsa lite mer i boken senare. Känns bra nu fast en aning segt att motivera sig.

Har så mycket jag vill göra hemma men inte riktigt ro att göra det innan skolan tar sommarlov! Men känner jag mig själv rätt så har jag väl lyckats att påbörja något projekt i veckan...hahaha

Iväll blir det iaf lite spel med tjejerna. Roligt!!! :) tycker om att vara med mina tjejer ja!

Kram!

Erik Saade

Hejsan!

Vilken supertrevlig kväll vi hade igår! :) Synd bara att Erik Saade inte vann. För en gångs skull så tyckte jag verkligen att Sverige hade det bästa bidraget. Men men om jag förstått rätt så kommer inte Sverige att behöva kvala nästa år, så tack för det Erik! :)

Våra fina barn är och badar med Ewa och Jessica. (farmor & faster) Jag har läst lite i patientssäkerhetslagen och ska nu byta om och följa med Mattias och lira lite fotboll.

Ikväll är det VM final Sverige VS Finland. Ska halvkika lite medans jag läser lite mera lagar.

Hade tänkt klippt gräsmattan i helgen men detta regnande verkar inte vilja sluta så det får bli någon dag i veckan istället.

Kram Sara

Goddagens!

Hej hopp!

Är just nu helt ensam hemma. Mattias, Oliver, Robin, syrran och Linda är på betesläpp i Storvik. :) Själv behövde jag plugga och har nu läst en bok som heter "Förändring som tillstånd". Den är väldigt intressant och ger några små aha och just ja! Men nu har jag tröttnat efter 3 timmars malande och tar mig en paus! :)

Igår var Mattias med grabbarna på Olles och såg Sverige semi-matchen och efteråt var de och spelade bowling. Jag och barnen åkte ut till IKEA för lite mat och shopping. Blev även en sväng förbi Toys ´R Us till barnens stora förtjusning! På vägen hem så svängde vi förbi familjen Andersson-Vahlman i Sälsjön en riktig snabbis. Sen åkte jag hem och nattade gogrynen. Eller jag nattade Robin sen kom Mattias hem och nattade Oliver=läsa bok, ge godnatt puss! :) Han blev hämtad på stan av sina päron och såklart så spelade vi två Settlers omgångar. Jag och Mattias vann en varsin gång. Herregud om jag nu bloggar oftare så vågar jag nästan inte skriva ut hur ofta vi spelar Settlers med dem för ni kommer tro att vi blitt skvatt galna! ;) Vi har iaf en turnering att den som kommer först till 50 vinster är bäst! Jag ligger ganska bra till nu med 35 vinster och Mattias mamma ligger tvåa med 31 vinster... Shit bara det är 66 spelade omgångar...

Ikväll så ska vi iaf hem till våra kära vänner Billy och Anna. Det bjuds på middag och sen är det melodifestival och annat gotta som gäller. Har blivit en årlig tradition som inte varit planerad, det har liksom bara blivit så att vi hamnat hos dem när det är melodifestivalen. Ska bli väldigt roligt iaf!

Nu kom familjen hem! ♥

Ha en trevlig lördag!

Vilken tur!

Då har det hänt för första gången på 3 år! För så länge har vi nu bott i huset. Imorse kl. 7:40 när jag drar upp persiennerna i Olivers rum så möts jag av att grannens soptunnor står ute vid vägen. Tittar längs hela gatan och ALLAS soptunnor står ute vid gatan utom våra!! Vi har glömt, gaaahhh! Mattias springer ner och tittar i grannens soptunna om den är tömd och sen vänder han sig upp mot mig och ler med tummen upp. Pust, soporna har inte blivit tömda ännu. Han drar ut våra medans jag tömmer sopor på övervåningen, precis då kommer sopbilen! Kutar ner och tömmer där nere och ger Mattias allt så han kan lägga i soptunnorna. Å vi hann, snacka om 5 minuters marginal för kl. 7:45 lämnar sopbilen gatan! Vilken tur vi hade. :)

Har nyss käkat frukost och kikat runt det dagliga på datorn - hotmail, facebook(inte varje dag dock) och HIG. Jag ska byta om till träningskläder nu och ta mig en löparrunda runt rudsjön. Men vi får se hur bra det går för i onsdag på vår korpmatch så måste jag ha dunsat ner ordentligt på bakdelen. Har förbenat ont i svanskotan! Men det känns mest när jag sitter. Så eftersom det går bra att gå så hoppas jag på samma med att springa...hmmm jogga! ;) Står just nu förövrigt i mål om någon undrar hur jag hamnat på baken.

Lite tråkigt väder ute men faktiskt ett ganska skönt för motion. Det gäller att hitta det positiva eller hur?

Ha en fin fin dag! Kram

Inte igår

Hahaha ja det var inte igår jag skrev något precis. Å massa har hänt sen sist såklart!

* Familjen har spenderat två veckor i Thailand.
* Jag och Mattias har varit på medelhavskryssning med vänner.
* Robin har fyllt 2 år!
* Oliver har fyllt 6 år!
* Oliver har tappat 2 framtänder. :)
* Jag har haft min första praktik i skolan.
* Umgåtts med fina vänner.
* Jag har börjat att spela korpfotboll med Jäntornas FK. Å vi är grymma!!!
* Å så ska jag bli moster i november!!! ♥

Idag händer det inget spännande direkt. Ska till skolan på föreläsning och sen ska jag hjälpa min kusin (som också börjat att läsa till sjuksköterska) och en klasskompis till henne med läkemedelsräkning.
Eventuellt så ska jag hämta pojkarnas nya tapeter med. Oliver tejpade med en massa tejp upp 14st teckningar på sitt rum! Jättegulligt men det blev inte så vackert på de nuvarande tapeterna som suttit i knappt 3år.... Busunge! :)

Jaja ska fixa till mig lite nu! Ska försöka blogga mer också. :)

Kram!

RSS 2.0