Haha

Dagens absolut roligaste är att Mattias nyss ringde mig efter att han lämnat Oliver på skolan, han frågade om det stämde att de skulle ha nalleparty på skolan idag eftersom Olliver sagt att mamma sagt det!!! :) Han får inte ta med sig leksaker till skolan men han är ju inte dum heller, gäller ju bara att hitta på nått smart som pappa tror på. Det som jag tycker är roligast med det hela är att Mattias på allvar trodde att skolan skulle ha en aktivitet som heter nalleparty!!!! hahaha

Dem är för härliga och underbara mina familjemedlemmar. ♥

Älskar alla tre + mina fina hundar över allt annat!!

Tiden bara går och går

Hej hopp!

Tiden går sååååå fort! Vill hinna med så himla mycket MEN det hinns liksom inte med. Skolan har ju börjat igen efter ett härligt sommarlov och det är mycket nu vill jag lova! Mycket roligt och mycket tungt. :)

Vi blev ju med sommarstugan som vi föll för. Oskar Björnklos Väg 13 - hur mysigt sommarstuge namn är inte det då? ;) Vi trivs kanon där trots att vi inte är klar med all rust ännu. Ska lägga upp för och efter bilder när det är klart. Det är bara halva golvet i "storrummet" kvar att lacka - tack o lov så är det redan grovslipat. Det känns som att all min lediga tid lagts på rust. Men snart kan jag bara njuta av allt slit.

Måste ju bara berätta att jag blivit moster till världens sötaste lilla Hilda också! ♥ Hon är så himla fin och underbar. ♥ Å mina pojkar är så glada och lyckliga över att de fått en kusin!

Ska ge mig på ett SISTA försök att se om jag tycker att det är roligt att blogga annars får jag nog lägga ner helt.

Ska iaf iväg på semninarie om smärta snart så ska ta mig en dusch först nu. Ikväll ska jag hem till Carro E på lite spel och tjejmys.

Kram Kram

RSS 2.0