Tenta

Hej hopp!

Håller på och tentapluggar för fullt just nu. Har tenta 2 i kurs 2 på fredag och det känns sådär. Klarade för övrigt tenta 1 och det är jag överlycklig för!!! Trodde verkligen att jag skulle få tenta om nervsystemet och även ev någon annan del. Men jag klarat och kan släppat nu. ;) 

Har knappt tid att kolla mailen ens just nu känns det som. Men samtidigt så klarar jag inte heller av att sitta och läsa 8h i ett sprut. Vi får se hur det går på fredag men jag hoppas på att det ska gå finemang. :)

Måste gå och sova nu som den nattuggla jag blivit.

Dröm Sött!

Morgonprommis med barn och hundar. Mattias...

dsc00147 (MMS)

Morgonprommis med barn och hundar. Mattias sover fortfarande farsdag i all ära! :-)


Plugg och vinter

Sitter och pluggar. Måste ta lite småpauser då och då så allt nytt får en chans att reflekteras över och smälta in.

Jag gillar verkligen vintern och det är så vackert ute med den vita snön! Snart kan vi åka skidor också och jag har bestämt mig för att ta privatlektioner när vi åker. Vill väldigt gärna fixa till tekniken så jag inte är lika rädd, känna mig säkrare helt enkelt! Men det ska vara PRIVAT ingen grupplektion... Oliver har också gått med på att ta lektioner. Tidigare år har han totalvägrat så det är roligt att han har ändrat sig. Robin kommer nog få vänta tills nästa år, eventuellt så kanske vi hyr skidor en dag så han får prova stå i en pytteliten barnbacke. :)

Näe nu ska jag återgå till pluggandet!

Bye Bye!

Vinter

Nu är det vinter på riktigt! Jag skulle dock vilja ha liiiite mer snö. :) Idag sitter jag och pluggar på om njurarna och urinvägarna.

Är lite stopp i skallen så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer?

Ha en bra snöig dag!

Kram Sara

Nu snöar det på riktigt mycket!

dsc00124 (MMS)

Nu snöar det på riktigt mycket!


Syns inte så jättebra men det snöar en hel...

dsc00123 (MMS)

Syns inte så jättebra men det snöar en hel del på E4:an mot Stockholm. Jag och Mattias är på en liten roadtrip till huvudstaden. :-)


Mycket

Mycket att plugga nu... MEN det är också väldigt roligt och intressant! :)

Kram

RSS 2.0