Onsdag

Ja idag har det inte hänt mycket här hemma inte. Vi har spenderat hela dagen här med att tvättat, strykt, rensat jordgubbsland och lagat mat. Tova blev som vanligt skit skraj när det började åska, tycker verkligen synd om henne... Men det gäller att bara vara lugn och inte låta det bli en big deal. Nu är hon sitt vanliga jag igen iaf! :)

Oliver fick äta fyra jordgubbar till frukost av vårat egna lands första skörd! :) (Givetvis var det gröt och smörgås som serverades med)



Robin har vänt sig från ryggläge till magläge idag också! :) Flera gånger dessutom. Tyvärr kan jag inte visa någon bild då han var nakenfis på alla. :) Det är så varmt nu och när vi är hemma får han slippa den varma blöjan och ligga naken på en handduk, det måste ju vara skönt eller hur?

Anna och Linda kom förbi på eftermiddagen och åt middag med oss. Himla skönt att få lite besök så man känner att något mer har hänt idag. Plus att vi gillar erat sällskap. :)

Igår spenderades dagen hos mamma och pappa med lunch, bad och sol. Eftermiddagen spenderades i svärföräldrarnas stuga i Engesberg med lite mer bad och grillning.

Kram/ Sara

Kommentarer
Postat av: sofieBlom, alla älskar min blogg ! :]

okej,

tack så mkt för din röst:)

2009-07-02 @ 13:37:33
URL: http://chaarmigast.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0