Update

Hejsan!

Nu har det varit lite dålig uppdatering av bloggen ett par dagar. Med det dåliga vädret följde lusten att skriva... (vi skyller på det åtminstone).

Iaf så hade vi en jättemysig dag tillsammans med Olivers förskola i tisdags och han har nu officielt sommarlov! :) Vi var som tidigare nämnt i Hemlingby. Alla barnen åkte i en hyrd buss tillsammans med förskole lärarna. Medföljande föräldrar tog sig dit själva. Vi åt medhavd picknick, grillade korv, spelade fotboll, lekte i skogen och avslutade dagen med en glass! Jag, Mattias och Robin var med hela dagen. På kvällen sov Oliver hos mamma och pappa.

    
Oliver fikar                           Oliver äter glass!

Igår var det så tråkigt väder. Visserligen så är det mysigt att vara inne och titta på film, vilket vi gjorde. :) Åkte och hyrde The amazing life of Benjamin Button. Vilken superbra film!  Rekommenderar starkt! Till Olivers stora förtjusnings så tog vi bort soffbordet och blåste upp vår stora luftmadrass och lade där istället. Hela familjen myste och åt jordgubbar och vindruvor. ♥ Vi drack lite saft också.

    
Lycklig Oliver som              Mina ögonstenar!
hämtat sina sängkläder

Idag får jag inte ta bort luftmadrassen för Oliver! :) Det spelar ingen roll heller så han får behålla den tills han tröttnat. (inom rimlig tid dock)

Det är en speciell dag idag vilket kräver ett eget inlägg! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0