Fars dag

Hejsan!

Idag har vi firat de två bästa papporna som finns. Min egen pappa och mina barns pappa. :)

Imorse åkte jag och barnen och inhandlade en lite "lyxigare" frukost till Mattias. Jag brukar alltid fixa frukost på sängen men nu ville vi äta tillsammans med pappan. :) Han fick ett kort, röda rosor, kalsonger och en aftershave av Oliver och Robin. Å viktigast av allt en massa kramar och pussar! Oliver avslöjade dock överraskningen lite grann. Jag sa att han skulle få gå upp och väcka pappa när vi dukat klart, slagit in sista packetet och stekt färdigt omeletten. Jag hade knappt hunnit packa upp matvarorna innan han rusar upp för trapppan och väcker pappa med orden: "skynda dig upp nu pappa för mamma har slagit in paket till dig!". HAHA, han är bra rolig vår son och det här med tålamod tycker han inte är så roligt än. ;) Men det är ju det som är charmen med våra underbara småttingar, eller hur?


En glad pappa (trots bilden) med två barn som älskar honom! ♥

Senare på dagen så åkte jag och kidsen hem till min fina pappa och grattade honom. Jag och sytra ystra köpte paket till honom tillsammans. I år fick han kort, röda rosor och en bok - "Kult bilar". Sen så fick han även en farsdags tårtstubbe och det fick Mattias med. Mattias åkte under tiden hem till sin far. Oliver hade även byggt en drake till morfar av platspåse, papperslappar, tejp och presentsnöre. Han sa att det var en julklapp och undrade om det blåste ute så den kunde flyga. :)

Man ska uppskatta sina pappa året om men det är bra med dagar då de får känna sig lite speciella, samma med morsdag!

Pappa jag älskar dig! Å Mattias jag vet att våra barn älskar dig! Jag älskar dig med min fine man, jag är glad att du är pappa till våra barn. ♥

Ha en bra kommande vecka nu alla!

Puss och Kram

Kommentarer
Postat av: Linda

Så du sitter också uppe o läser bloggar vid den här tiden?! ;)



Låter som att ni firat fint :) Såg förresten Olivers fina drake, haha. Tålamod kanske han inte har, men sådan otrolig fantasi!! :)



Vad det gäller datorn så är det ju inte hela världen egentligen, går ju på garantin.. Men bara så himla drygt. Man märker ju hur beroende man är av sina teknikprylar när de strular!



Nä. Nu borde jag sova!!

Sov så gott, puss o kram

2009-11-08 @ 23:32:35
URL: http://ventileringar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0