9 Januari

Hej!

I torsdags så städades det hemma hela dagen varvat med barnlek och matlagning. Nu finns det knappt ett spår av julen förrutom en skinkbit kvar i kylen, pepparkakor och alla underbara julklappr vi alla fick. På kvällen sov Mattias kollega John över. (om nån undrar varför han sover över då och då så är det för att han bor i Sthlm men kontoret ligger här i Gävle och allt kan han inte skötas hemifrån) Jag och Mattias hyrde en film Uninvited som var bra, men den var läskig så känsliga nerver bör undvika den. ;) Vi hade en skål med vindruvor och kollade uppe i sängen så det var mys!


Igår fredag gick hela familjen upp och åt frukost tillsammans. Det händer inte så ofta eftersom nån brukar gå upp med barnen medan den andra tar lite sovmorgon. Det är så härligt att börja morgonen hela familjen tillsammans  vid frukost bordet. ♥ Sen skjutsade vi Mattias till kontoret och hämtade upp syster för en tur på stan. Lite smått å gott inhandlades:



Utetermometer, nya mp3 hörlurar, batterier, glödlampor, handcreme,
baby wash, D-droppar, fingervantar och en träbok till Robin.


Stavmixer, magnet tavla coh en välkommen skylt.


Oliver fick en Lego Pirates förpackning också men den har jag inget kort på. Han följde med Anna hem och de byggde ihop den där. Vi tog en fika på Waynes innan vi åkte hem också.

Vid sex kom Anna, Linda och Oliver hit och fick äta lite Tacopaj. Oliver hade bestämt sig för att sova över hos dem och det fick han. :) Rosanna, Johan och Edvin kom hit så barnen fick leka lite. Ett uppskattat besök av oss alla. :) Efter att Oliver åkt hem med Anna och Linda så lekte Robin och Edvin en stund innan deras pappor nattade dem. Jag och Rosanna tog en sväng med bilen och hyrde film och köpte lite gott som vi sen spenderade resten av kvällen med. :)

Förresten så stod Robin helt utan stöd igår i 7 sekunder!! :) Såg stabilt ut och han satte sig sen försiktigt ner. Mammas lillkille...


Glad Robin nyss innan han somnade ♥


I torsdags kväll var Oliver så söt när han väntade på John. Han radade upp lite gosdjur i soffan i lekrummet nere och bäddade om dem. Sen tittade han på WallE och bäddade om sig själv och somnade. Gullhjärtat!


Goaste Oliver i världen! ♥

Ha det!

Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0